:: صفحه‌ی اول     :: درباره‌ی ما     :: تماس با ما
جمعه، ۲ آبان ۱۳۹۹
:: English Section
P گزارش
Foundation Louis Vuitton

Iman Bastami ایمان بستامیFoundation Louis Vuitton در Jardin d’Acclimatation ودر مجاورت Bios de Boulogne در قسمت غربی پاریس واقع خواهد شد. این ساختمان که به عنوان مدخل Jardin مورد استفاده قرار خواهد گرفت ، شامل یک تالار ورودی می باشد که در سطح زمین واقع شده و به عنوان ورودی موزه و همچنین ورودی Jardin از آن استفاده می شود.





Gehry Partners, LLP
Foundation Louis Vuitton
فرانسه ، پاریس
پل میان Bios de Boulogne و Jardin d’Acclimatation.
Foundation Louis Vuitton در Jardin d’Acclimatation ودر مجاورت Bios de Boulogne در قسمت غربی پاریس واقع خواهد شد. این ساختمان که به عنوان مدخل Jardin مورد استفاده قرار خواهد گرفت ، شامل یک تالار ورودی می باشد که در سطح زمین واقع شده و به عنوان ورودی موزه و همچنین ورودی Jardin از آن استفاده می شود.





این تالار مرکزی به عنوان یک مکان اجتماعی فعال ، شامل یک رستوران و یک مرکز تعاملی طراحی شده است. یک مکان بزرگ چند منظوره که درست در مجاورت تالار ورودی واقع شده است در دسترس عموم قرار خواهد گرفت و ممکن است به عنوان تالاری با ظرفیت 340 نفر ، یک مکان نمایشگاهی ، یا مکان مسابقه مورد بهره برداری قرار گیرد . به منظور تکمیل فعالیت های کنونی کودکان و خانواده های واقع در Jardin ،Foundation LV در بر گیرنده مجموعه ای از امکانات آموزشی برای کودکان خواهد بود.





بخش موزه این ساختمان شامل مجموعه ای از نمایشگاه ها خواهد بود که به منظور نمایش دادن مجموعه های دایمی و همچنین نمایشگاه های موقت طراحی شده اند. این موزه همچنین شامل تعدادی جایگاه خواهد بود که هر یک از آن ها به عنوان مکان های ویژه ای برای تک تک هنرمندان اختصاص خواهد یافت.
در حالی که بازدیدکنندگان موزه از نمایشگاهی به نمایشگاه دیگر میروند مقادیر بسیار شیشه با ادغام کردن چشم انداز بیرون و موزه و به وجود آوردن ارتباطی محکم میان موزه و Jardin ، منظره ای خارق العاده به وجود می آورد. سپس مکان های مخصوص کار های هنری در Jardin که در مجاورت موزه قرار دارند موجب تقویت این ارتباط خواهند شد.
استفاده از شیشه به عنوان ماده اولیه نمای خارجی نقشی اساسی در معماری Foundation LV دارد . شفافیت شیشه ، تضمینی برای تکمیل محوطه طبیعی اطراف توسط این ساختمان است. Foundation LV به عنوان پلی میان Bios de Boulogne ( پارکی وسیع در محدوده غربی پاریس ) و Jardin d’Acclimatation ( پارک تفریحی کودکان که در میان Bios de Boulogne واقع شده است )، مورد استفاده قرار خواهد گرفت .





مساحت کل : 8900 متر مربع
موزه : 3200 متر مربع
شروع طرح : سال 2005
معمار طرح : Gehry Partners, LLP
شریک طرح : فرانگ گری
طراح پروژه : Edwin Chan
رئیس پروژه : Marc Salette
معمار پروژه : Laurence Tighe

‍پینوشت:
www.arcspace.com


P تبلیغات
دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات در رشته کارشناسی ارشد شهرسازی دانشجو می پذیرد
 مسترکلاس تخصصی ژورنالیسم در حوزه شهر و معماری